Trafik sigortası yaptırmayan araç sahipleri trafikten men edilme gibi ceza uygulamaları ile karşılaşabilir. Trafik kazası durumunda karşı tarafa verilen hasarı karşılayan trafik sigortası, araç sürücülerine tanınan teklifli indirim fırsatı ile en uygun fiyatla poliçelendirilebiliyor. Trafik sigortası sorgulama işlemi ile sigorta şirketlerinin sunduğu en düşük ve en yüksek fiyatları sorgulama imkanı bulan araç sahipleri avantajlı fiyatlarla karşılaşıyor. Sürücülerin var olan trafik sigortası poliçelerinden daha uygun fiyatlı bir ürün bulduklarında geçiş yapma hakları da bulunuyor. 

Araç sahipleri, aracın modeli, yılı, araç sahibinin profili ve bulunduğu iline göre hesaplanan trafik sigortasını karşılaştırıp, en uygun teklifli sigortayı satın alabilme fırsatına sahip oluyor. 

Trafik sigortası alırken karşılaştırma yapın!

Her sigorta şirketinin günden güne değişen istatistiksel verileri olduğundan, aynı araç için farklı şirketler tarafından çok farklı poliçe fiyatları ortaya çıkabiliyor. Teklifli trafik sigortası sorgulama işleminden önce araç sahipleri tek tek sigorta şirketlerinin kapısını çalıyor, elde ettikleri bilgilerle trafik sigortası yaptırıyordu. Ancak şimdi online sigorta brokerı nezasigorta.com ile birçok sigorta şirketinden aynı anda teklif alınabiliyor ve karşılaştırma yaparak en avantajlı trafik sigortası satın alınabiliyor. 

Teklifi Neza’dan alın, avantajı yakalayın!

nezasigorta.com’da farklı illerde yaşayan, farklı yaş gruplarında, farklı cinsiyetlerde ve farklı araç kasko değeri olan araçlara sahip profillerde teklifli trafik sigorta alan araç sahipleri arasında araştırmalar yapıldı. Ortaya çıkan sonuçlar gösteriyor ki sigorta şirketleri tarafından verilen trafik sigortası tekliflerini karşılaştırarak poliçe satın alanlar %25’e varan avantajlara sahip. 

Birçok sigorta şirketini eş zamanlı olarak sorgulayan ve ihtiyaca uygun en iyi teklifleri aynı anda ekrana getiren nezasigorta.com’dan hızlı bir şekilde işlem yapılabiliyor. 

Sigorta şirketleri arasında ayrım yapmadan tarafsız ve objektif bir arama yapan nezasigorta.com’da Mapfre Genel Sigorta, HDI Sigorta, Güneş Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Allianz Sigorta, Zurich Sigorta, Unico Sigorta, Groupama Sigorta, Ergo Sigorta, Aksigorta, Ray Sigorta, Eureko Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Axa Sigorta gibi sigorta şirketlerinden teklif alabilirsiniz.