Honda Ekim 2016 Otomobil Kampanyası
Honda Otomobil Kampanyaları Ekim 2016Japon otomotiv üreticisi Honda’nın 4x4 bir SUV’a sahip olmak isteyenler için Ekim ayında kaçırılmayacak bir teklifi var. “Kredini şimdi al, ödemeye 1 sene sonra başla.” diyerek hayallerini ertelemek istemeyenlere 0 model CR-V modellerde araç fiyatının maksimum yarısına kadar kredi imkanı sunan Honda, 60.000 TL’lik kredi için 36 ay vade ve %1.32 faiz oranı ile eşit taksitler halinde ödeme teklifinde bulunuyor.
Siz de yeni bir Honda CR-V sahibi olmak istiyor, ancak bütçe planlamalarınız nedeniyle bu isteğinizi ertelemek zorunda kalıyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. 0 Model Honda CR-V’ye şimdi sahip olun, ödemeye ise tam 1 yıl sonra başlayın. Honda Ekim 2016 otomobil kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın Honda yetkili bayisine başvurabilirsiniz.

Ekim 2016 Toyota Otomobil Kampanyası
Toyota kampanyaBir diğer Japon menşeli otomotiv üretici Toyota da Ekim ayında belirli modellerinde 6.000 TL’ye varan indirimlerle otomobil sahibi olmayı düşünenlerin karşısına oldukça cezbedeci kampanyalarla çıktı. Dünyadaki hybrid teknolojisinin amiral gemisi konumunda bulunan Toyota, bu teknolojinin sektörde en fazla ilgi gören modellerinden birisi olan Yaris Hybrid’in 2016 modelleri için Ekim ayına özel tam 6.000 TL indirim yapıyor. Klasik yakıt cinsine sahip Yaris 2016 modelleri içinse 3.000 TL’ye varan indirimler uygulayan Toyota, Hilux 2016 modellerinde ise bu indirim kampanyasını 5.000 TL’ye kadar çıkartıyor.
Toyota’nın Ekim 2016 otomobil kampanyaları kapsamında açıkladığı indirim fırsatlarından yararlanmak için bulunduğunuz yerdeki en yakın Toyota yetkili satıcısına başvurarak, kampanyalar ve ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Peugeot’dan Ekim 2016’ya Özel Otomobil Kampanyası
Peugeot KampanyaÜlkemizde sürücülerin uygun fiyat ve düşük yakıt tüketimi nedeniyle oldukça sık tercih ettiği Peugeot, Ekim ayında en fazla ilgi gören modellerinde hem indirim, hem de kredi ve faiz avantajlarını barındıran tekliflerle araç sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıktı. Ekim ayının sonuna kadar Peugeot 308 Classic Edition modelinde oldukça dikkat çekici bir indirimde bulunarak 62.990 TL’den başlayan fiyatlar sunan Peugeot, Peugeot 301 modelinde 15.000 TL için 15 ay vadeli %0 faizli kredi seçeneği , Peugeot 3008 içinse 5000 TL fiyat avantajı gibi kampanyalarla Ekim ayında adından sıklıkla söz ettireceğe benziyor.
Peugeot’un Ekim 2016 araç kampanyaları fırsatı binek otomobillerin dışında, ticari araç modellerinde de devam ediyor. Kampanya hakkında daha geniş bilgiye sahip olmak ve avantajlı teklifleri kaçırmamak için Ekim ayının sonuna kadar yetkili bir Peugeot bayisine başvurmanız yeterli.

Alfa Romeo’dan Sonbahara Yakışır Kampanya
Alfa Romeo Kampanyası 2016 Ekimİtalyan otomotil markası Alfa Romeo ise son yılların en çok konuşulan modellerinden biri olan Alfa Romeo Giulietta modeli için Ekim ayında da fiyatlarda bir değişiklik yapmayarak 88.000 TL’den başlayan fiyatlarla araç sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Üstelik özel kredi avantajları ile Ekim 2016 için çifte kampanya yapan Alfa Romeo, dileyenler içinse “Yarısını şimdi, yarısını Ekim 2017’de öde” sloganıyla kaçırılmayacak bir teklifte bulunuyor.
Alfa Romeo’nun Giuletta modeli özelinde açıkladığı Ekim 2016 kampanya fırsatlarından yararlanmak için geç kalmayın. Ekim ayının sonuna kadar herhangi bir Alfa Romeo yetkili bayine giderek hem kampanyalar, hem de kredi başvurusu ve ödeme koşulları ile ilgili daha geniş kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Jeep’ten Yarısını Şimdi, Yarısını Ekim 2017’de Öde Kampanyası
Bir otomobil türü ile adını özdeşleştirme başarısını elde eden nadir markalar arasında en bilinenlerin başında gelen Jeep, Ekim 2016 araç kampanyası kapsamında Renegade modeli için açıkladığı yarısını şimdi, yarısını ise 2017’de öde kampanyası ile konfor ve lükse sahip olmak isteyenleri, zorlukları ikiye bölmeye davet ediyor.
SUV modeller arasında türünün en fazla popüler markalarından birisi olan Jeep’in Renegade modeline Ekim ayına özel kampanya kapsamında fiyatının yarısını şimdi, yarısını ise gelecek yıl ödemek istiyor ve avantajlı finansman desteklerinden yararlanmayı düşünüyorsanız, hemen Jeep’in yetkili satış noktalarından birisine başvurun ya da Jeep’in resmi web sayfası üzerinden formu doldurarak, gerekli bilgilendirme için aranma talebinde bulunun.

Nissan’dan Ekim 2016 Kampanyası
Ülkemizde son dönemde büyük bir atılımda bulunarak başarılı satış grafiklerine ulaşan Nissan, Ekim 2016 boyunca hem otomatik vites farkını karşılıyor, hem de cazip finansman desteği teklifleri ile sıfır otomobil sahibi olmak isteyenlere “Şimdi al, 2017’de ödemeye başla.” çağrısında bulunuyor. Ekim 2016 araba kampanyaları kapsamında Micra ve Juke modelleri için 20.000 TL’ye %0.99 faiz seçeneği sunan Nissan, Qashqai, X-Trail ve Navara modelleri içinse %0.99 faiz seçeneği ile 50.000 TL kredi desteği sağlıyor. Üstelik “Şimdi al 2017’de öde” otomobil kampanyası ile cazip kredi olanakları Ekim ayı boyunca birlikte kullanılabiliyor.
Siz de hayalinizdeki Nissan’a cazip avantajlarla sahip olmak istiyorsanız Ekim ayı bitmeden en yakın Nissan yetkili satıcılarına uğrayın, kampanyalar hakkındaki tüm merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşın.
Ekim’de Mini Sahibi Olmak İsteyenler Bu Kampanyayı Kaçırmasın
mini otomobil kampanyasıKendine has tasarımı ile otomobil markaları arasında ayrı bir yere sahip olan Mini, en çok rağbet gören modelleri için Ekim 2016’da en avantajlı kampanyaları ile araç sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor. MINI Cooper D 5 Kapı, MINI Cooper S Countryman ALL4, MINI John Cooper Works Countryman ALL4 modelleri için 36 ay vade, %0.99 faiz oranı ile 1.699 TL taksitli 50.000 TL kredi Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak.
Eğer siz de bir Mini hayranıysanız ancak bütçe planlamanızın sarsılmasından çekindiğiniz için bu hayalinizi gerçekleştirmeyi erteliyorsanız, Ekim ayının sonuna kadar Mini’nin bu kampanyasını kaçırmayın. Mini Ekim 2016 otomobil kampanyaları ile ilgili daha detaylı bilgiye herhangi bir Mini yetkili satış bayisinden ulaşabilirsiniz.

Opel’den Dikkat Çeken Ekim Araç Kampanyası
opel otomobil kampanyaEkim 2016 otomobil kampanyaları içerisinde ses getiren bir diğer dikkat çekici kampanyaya ise Opel imza attı. Opel’in müşterilerine özel Opel Finans Sistemi aracılığıyla sunduğu cazip koşulları ve uygun faiz oranları ile kredi teklifleri, bir Opel sahibi olmak isteyenler için Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Yeni Astra ve Mokka modelleri için 20.000 TL için 20 ay vadeli krediyi %0 faiz oranı ile müşterilerine sunacak olan Opel, İnsignia’da ise 30.000 TL için 16 ay vade %0 gibi cazip olanaklarla araç sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor.
Ülkemizde çok önemli bir satış rakamına ulaşan ve 2016 modeli olan Yeni Astra ile bu satış başarısını sürdürmeye devam eden Opel’den Ekim ayına özel kampanyalar ile bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız şimdi tam zamanı. Kampanyalarla ilgili daha detaylı bilgiye size en yakın Opel yetkili satış noktasına giderek ulaşabilirsiniz.

Skoda’dan Ekim’de Kaçırılmayacak Kampanya
skoda kampanyaAraba kampanyaları Ekim 2016 için bir diğer ilgi çekici kampanyaya ise Skoda imza attı. Skoda’nın son yıllardaki satış başarısının amiral gemileri olan Octavia ve Superb Active, Style ve Prestige modellerinde Ekim ayının sonuna kadar araç sahibi olmak isteyenleri kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor. Ekim ayının sonuna kadar Skoda Active ve Style modellerinde 2.000 TL, Prestige modellerinde ise 3.000 TL indirim fırsatı sunan Skoda, Octavia modellerinin tüm modellerinde ise 2.500 TL indirimle araç sahiplerinin karşısına çıkıyor.
Siz de fiyat ve performansta üst düzey verim elde etmek istiyor ve bir yandan da lüks ve konforu yaşamayı hedefliyorsanız Skoda modellerinden birisi beklentilerinizi mutlaka karşılayacaktır. Geç kalmadan Ekim ayının sonuna kadar yetkili bir Skoda satış noktasına gidin, kampanyalar ve diğer ödeme koşulları hakkında daha detaylı bilgi alın. Otomobil kampanyaları Ekim 2016 listemizin böylelikle sonuna geldik.

Aracınızı Aldıktan Sonra Kasko Yaptırmayı Unutmayın!
Otomobil kampanyalarının bu kadar sık gündem olması ve araç sahibi olmayı isteyenler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmesi, otomobil fiyatlarının ciddi bir maliyeti göz almayı gerektirdiğini daha net anlatıyor. Bu nedenle sadece aracınızı almadan önce değil, aldıktan sonra maliyetlerinizin daha da artmaması için mutlaka kasko sigortası yaptırmalısınız.
Gelin, siz de 3 milyonu aşkın mutlu müşterimiz gibi aracınız için en avantajlı kasko poliçesine en iyi fiyat garantisiyle sahip olun, kaza ve arıza gibi nedenlerle karşılaşabileceğiniz ekstra maliyetlere karşı önleminizi şimdiden alın.